Sneeuwklasnieuws: ze zijn terug!

Rond kwart voor zes deze morgen, veel vroeger dan verwacht, zijn onze zesdeklassers veilig teruggekeerd uit Zinal. Vermoeid, maar ongetwijfeld met een goed gevoel over de voorbije sneeuwklasperiode. Vandaag kunnen ze uitrusten, na de paasvakantie verwachten we iedereen weer op school.
We willen langs deze weg iedereen bedanken die er mee voor gezorgd heeft dat de kinderen van het zesde leerjaar deze sneeuwklassen konden meemaken: de organisatie Openluchtklassen en Intersoc, het schoolbestuur, oudercomité Harlekijn, juf Ann en juf Sophie, juf Josiane en monitoren Ymke en Robin, alle ouders en natuurlijk de kinderen zelf. Ze hebben dat fantastisch gedaan. De juffen zijn er fier op!

1 Comment

  1. Dank je wel voor het nieuws van de gazet van Zinal, ik keek er echt naar uit om jullie belevenissen te volgen en zal het eigenlijk een beetje missen, de foto’s, het was allemaal up-to-date!

    Dank aan de leerkrachten, de kinderen, de directie, en iedereen die er aan meegewerkt heeft, BRAVO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *