Bericht 9 uit Leysin: we zijn terug in Leefdaal!

Rond kwart voor zes deze morgen, iets vroeger dan verwacht, zijn onze zesdeklassers veilig teruggekeerd uit Leysin. Vermoeid, maar ongetwijfeld met een goed gevoel over de voorbije sneeuwklasperiode. Vandaag kunnen ze uitrusten, morgen verwachten we iedereen weer op school. 
We willen langs deze weg iedereen bedanken die er mee voor gezorgd heeft dat de kinderen van het zesde leerjaar deze sneeuwklassen konden meemaken: de organisatie Openluchtklassen en Intersoc, het schoolbestuur, oudercomité Harlekijn, juf Ann en juf Sophie en monitoren Amber en Laure, alle ouders en natuurlijk de kinderen zelf. Ze hebben dat fantastisch gedaan. De juffen zijn er fier op!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *