SPELDAG zaterdag 25 mei 2019

Het schoolteam nodigt iedereen uit op onze SPELDAG op zaterdag 25 mei 2019 van 14 tot 18 uur.

  • We starten om 14 uur met de officiële opening van de vernieuwde kleuterspeelplaats die vanaf dan, na schooltijd, wordt opengesteld voor spelende kinderen van 2 tot 7 jaar. Het gemeentebestuur nodigt iedereen uit. Het wordt een ludieke opening en alle aanwezige kleuters en leerlingen van het eerste en tweede leerjaar krijgen een speciale bon voor een lekkere traktatie. Afspraak op het grasveld aan de hangplek.
  • Van 14.30 uur tot 16.30 uur kan er dan volop gespeeld worden op de speelplaatsen van de school. We dagen iedereen uit om zoveel mogelijk spelletjes mee te spelen. Er zijn spelen voor zowel kleuters, kinderen van de lagere school als voor de mama’s en papa’s. De kinderen kunnen daarmee een prijs winnen in ons prijzenkraam, maar ook een grote prijs voor de hele school!
  • Om 17 uur is er de finale van “GBS Leefdaal got talent”. Kom kijken en luisteren naar de talenten van onze leerlingen. De organisatie ligt in de handen van onze leerlingenraad.

Doorlopend zijn er de springkastelen, hapjes en drankjes.
Bij regenweer gaan de meeste activiteiten door in onze schoolgebouwen.

Aansluitend kan u lekker eten op de BARBECUE van het oudercomité: om 18 uur in de Vlieg-In. Vooraf inschrijven is verplicht en kan via deze link:  http://harlekijn.gbs.leefdaal.com/harlekijn_wrdprss/?page_id=310

We hopen u te verwelkomen op de SPELDAG.

Speldag 2019
De leerlingenraad 2018-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *