PAASVAKANTIE en wat daarna?

Beste ouder(s)

Eerst en vooral hoop ik dat jullie allemaal nog in goede gezondheid zijn en dit ook zo zullen kunnen houden.

De afgelopen weken zijn, sinds het uitbreken van de coronacrisis en de daarbij horende maatregelen, voor niemand gemakkelijk geweest. We weten dat iedereen er het beste probeert van te maken.

Er is momenteel nog geen beslissing over het al dan niet verder opschorten van de lessen na de paasvakantie.

Wij bereiden ons volop voor. Indien de lessen opgeschort blijven, zullen de leerlingen van de lagere school een weekschema krijgen waarin de leerstof staat die ze die week moeten verwerken. Elke leerling van de lagere school kreeg een e-mailadres. Meer informatie hierover ontvangt u via het ouderplatform en via meester Hans.

De leerlingen van de lagere school krijgen deze week hun rapport via mail toegestuurd.

Ook de kleuters zullen verhalen, oefeningen en andere leuke activiteiten via de Facebookpagina van hun klas blijven ons ontvangen.

Met spijt in het hart hebben we ook alle activiteiten tot eind april moeten afgelasten.

De activiteiten en uitstappen die gepland staan in mei en juni gaan voorlopig wel nog door, behalve ons feestweekend op 15 en 16 mei 2020. Samen met oudercomité Harlekijn hebben we  beslist om dit te annuleren.

We zullen jullie steeds op de hoogte houden wanneer er nieuwe richtlijnen worden gegeven voor onderwijs. In de tussentijd wensen we jullie fijne momenten tijdens deze paasvakantie en een goede gezondheid!

Vriendelijke groeten

Namens de leerkrachten en directie,

Nele Verhellen, directeur GBS Leefdaal

Download hier de brief in pdf: Brief ouders 3 april 2020