Schrijf in voor de zomerkampjes

Deze zomer kunnen kinderen van 3 tot 12 jaar deelnemen aan onze sport- en themakampen. Inschrijven kan tot 1 maart via onze vrijetijdswinkel!

Zowel het sportkamp als het themakamp vindt plaats in de nieuwe sporthal Verona. De kampen starten om 9 uur en eindigen om 16 uur. Er is opvang voorzien van 8 tot 9 uur en van 16 tot 17 uur.

Kinderen gedomicilieerd in Bertem betalen 70 euro. Kinderen die niet in Bertem gedomicilieerd zijn betalen 95 euro. Vanaf de tweede deelnemer van hetzelfde gezin voor hetzelfde kamp is er een korting van 10 euro voorzien.

Inschrijven kan tot 1 maart 2021 via deĀ vrijetijdswinkel. Wacht niet te lang, er is per per kamp en per leeftijdscategorie plaats voor 30 kinderen.

Sportkamp van 16 tot 20 augustus 2021

Ik word kampioen – 3 tot 6 jaar

In welke sport zou jij het beste uitblinken? Het antwoord kom je deze week zeker te weten. Ben je klein maar fijn of groot en sterk? Maak kans op een medaille, samen worden we echte kampioenen.

Olympische week – 7 tot 12 jaar

Deze week staat volledig in het teken van de Olympische spelen. Maak kennis met verschillende olympische disciplines en leer de olympische gedachte respecteren: deelnemen is belangrijker dan winnen! Wil jij een toffe sportweek beleven? Schrijf je dan snel in.

Themakamp van 23 tot 27 augustus 2021

Circuskamp “Kia Pinokkia” – 3 tot 6 jaar

Tijdens dit circuskamp leer je samen met Kia Pinokkia alles wat je nodig hebt om een echte circusartiest te zijn! We knutselen een megashow in elkaar die onze ouders op het einde van de week mogen komen bekijken.

Creatief kamp “Artistiko” – 7 tot 12 jaar

Schuilt er een echte artiest in jou? Tijdens dit kamp ga je aan de slag met verschillende materialen en leer je nieuwe knutseltechnieken. Je creativiteit krijgt hier ongetwijfeld een flinke boost!